© De Oblaten van Franciscus van Sales | contact

Oblaten van Franciscus van Sales wereldwijd


De Oblaten van Franciscus van Sales in Nederland delen hun inspiratie en hun patroon met de leden van de congregatie in het buitenland, zoals Oostenrijk, Duitsland en de Verenigde Staten.
De website van de congregatie in Amerika biedt toegang tot de Internationale Commissie voor Salesiaanse Studies, de ICSS. Hier wordt informatie van over de hele wereld verzameld, uitgegeven en door middel van een nieuwsbrief verspreid.
De Oostenrijkse en Duitse congregaties bieden op hun website informatie over het Franz Sales Verlag, een uitgeverij met publicaties van en over Franciscus van Sales. Er is een lexicon te vinden met trefwoorden uit het werk van Franciscus van Sales en een kalender met het citaat van de dag.
De Oblaten van Franciscus van Sales weten zich ook verbonden met de orde van de Visitandinnen en met de salesianen van Don Bosco.
Ook al leven de meeste Oblaten van Franciscus van Sales verspreid over de wereld, er blijft een goed onderling contact. Dit deel van de website is van en voor Oblaten van Franciscus van Sales van Nederlandse origine. Bijdragen en suggesties kunt u inleveren door contact met ons op te nemen.

**************

Websites van Oblaten van Franciscus van Sales wereldwijd


■  desalesoblates.org  Oblaten osfs wereldwijd: website met inlogcode voor leden van de congregatie
■  osfs.eu  de Duitssprekende provincie, uitgebreid, informatief en actueel: bevat o.a. een uitgebreid lexicon over Frans van Sales en een kalender met citaten.
■  osfs-france.net  de Franse provincie plus Benin
■  oblaten.osfs.nl  de Nederlandse Oblaten van Franciscus van Sales
■  osfs-italia.net  de Italiaanse provincie
■  oblates.org  de Wilmington-Philadelphia provincie in de Verenigde Staten
■  oblates.us  de Toledo-Detroit provincie in de Verenigde staten
■  oblatos.org.br  de Zuid-Amerikaanse en Caribische provincie
■  oblates.in  de Oblaten osfs in India
■  osfs-saregion.net  de Oblaten osfs in Zuid-Afrika en Namibië
■  desales.edu  het International Committee for Salesian Studies (ICSS): onderzoek en publicaties over salesiaanse spiritualiteit, online artikelen en een wereldwijde nieuwsbrief die ook digitaal beschikbaar is.
■  desalesresource.org  Amerikaanse site met webshop.