© De Oblaten van Franciscus van Sales | contact

De Oblaten van Franciscus van Sales publiceren van tijd tot tijd over de geschiedenis van de congregatie en over het leven en werk van Sint Franciscus van Sales. Daarnaast geven wij viermaal per jaar een tijdschrift uit: het Salesiaans Contact.
Depublicaties zijn te bestellen via het formulier op deze website, tenzij anders is vermeld. Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De publicaties op deze pagina zijn ook te verkrijgen bij boekhandel Berne in Heeswijk-Dinther.

Publicaties

SALESIAANSE GEDACHTEN lente, zomer, herfst en winter door Ietje Knaapen. Een bundeling van haar artikelen in Salesiaans Contact. Middels dit boek willen we postuum onze dank betuigen aan Ietje voor haar grote betrokkenheid bij de Salesiaanse Familie. Het is en gebonden uitgave met een harde kaft en een leeslint. Via bemiddeling van Bert Post kunnen we u dit boek aanbieden voor de uitzonderlijk lage prijs van € 10,-. [exclusief verzendkosten] Aarzel niet, want door dit boek krijgt u een onbetaalbare schat aan Salesiaanse gedachten in huis.
heilige aandachtHeilige aandacht - meditatie oefeningen van Franciscus van Sales door Francien van de Beek [Uitgeverij Berne, 2013] is een vrije bewerking van het boek 'Inleiding tot het devote leven'. De auteur citeert kernfragmenten uit dit boek en schrijft daar een zeer toegankelijke hertaling bij. Het geheel is geïllustreerd met meditatieve foto's en bevat tevens 10 losse meditatiekaarten. Het boek is niet meer verkrijgbaar in de boekhandel. Er zijn nog 50 exemplaren beschikbaar, te bestellen via de website.
Sales dvd
Film op dvd over het leven van Louis Brisson |  € 10,00
Dit is de internationale versie, er volgt nog een Nederlandse versie.
Sales dvd
Indrukwekkende film op dvd, over het leven en de werken van Franciscus van Sales |  € 7, 50.
Salesiaanse Spiritualiteit
 
Judith de Raat, Dirk Koster en Reinier van Tellingen | Een kennismaking met salesiaanse spiritualiteit in vier artikelen (2010) | € 7,50  
Een van Hart
  Judith de Raat, Eén van hart (2009) | € 2,50
Werkboekje. Bevat handreikingen bij het lezen en bespreken van het brievenboek met dezelfde titel.
Een van Hart
  Judith de Raat, Eén van hart (2009) | € 17,50
Brieven van François de Sales. Voor leden van de familie geldt een gereduceerd tarief van € 10, -   Tip: U kunt Eén van hart online lezen!
Lange brief van Franciscus van Sales aan Jeanne de Chantal
  Brochure (2008) | € verzendkosten

Een lange brief van Franciscus van Sales aan Jeanne de Chantal, gedateerd 14 oktober 1604. De brief is in het Nederlands vertaald door een van de salesiaanse kringen.

Een boekje open over Oblaten
  Een boekje open over Oblaten (2002) | € 17,50
Dit bijzondere jubileumboek bevat verhalen over de geschiedenis van de Oblaten osfs en daarbuiten, en getuigenissen en herinneringen van Oblaten en ex-Oblaten.
Louis Brisson
  Dirk Koster, Biografie Louis Brisson (2008) | € 15,-
Deze biografie over Louis Brisson is leverbaar via de boekhandel (isbn 9070376581) en via uitgeverij Bert Post
Biografie François de Sales
  Dirk Koster, François de Sales (1999) | € 15,-
Deze biografie over François de Sales is leverbaar via de boekhandel (isbn 9070376210) en via uitgeverij Bert Post


  De meest recente vertaling van de Philothea verscheen in 1960. De vertaling is van Hans Berghuis. Stichting de Boog heeft een nieuwe editie uitgegeven van deze vertaling. Die kunt u voor € 14,95 bij ons bestellen. (klik op de illustratie om te vergroten)