© De Nederlandse Provincie van Oblaten osfs | contact

Salesianum, centrum voor spiritualiteit


Salesianum SchijndelSalesianum is een centrum voor spiritualiteit. U kunt bij ons terecht voor cursussen en bijeenkomsten, zingeving, verdieping en bezinning. Velen hebben zich in het recente verleden door Franciscus van Sales laten inspireren. Zij komen geregeld bij elkaar en vinden in Salesianum een warme plek.

Het programmaboekje Salesianum kunt u hiernaast downloaden. Inschrijven voor een van de activiteiten kan op verschillende manieren: Schriftelijk naar Kees Jongeneelen osfs, Gemondseweg 41, 5481 XW Schijndel | telefonisch (073) 549 56 71 | of via het formulier op deze website.

De zondag vieren in Salesianum


Op elke eerste en derde zondag van de maand om 10.30 uur is er een viering in Salesianum.Elke eerste en derde zondag van de maand om 10.30 uur is er een viering in Salesianum. Na de viering drinken we samen koffie, in een sfeer van gezelligheid, persoonlijke aandacht en vriendschap. Bezoekers van deze vieringen komen met een goed gevoel binnen en gaan met een nóg beter gevoel weer naar huis. Er gebeurt iets in Salesianum. De ruimte nodigt uit, er heerst een goede geest, mensen voelen zich welkom. Ook u bent van harte welkom.